close
تبلیغات در اینترنت
خرید هاست
close
تبلیغات در اینترنت
خرید هاست
آموزش استفاده صحیح از کندر

آموزش استفاده صحیح از کندر

کندر يک ماده گياهي سرشار از خاصيت هاي پزشکي است. شايد اين گياه را در هنگام سوزاندن با اسپنددانه ديده باشيد. يکي از خصوصيات عصاره ي کندر، طعم بسيار تلخ آن است. سوالات زيادي در رابطه با چگونگي استفاده از اين ماده گياهي پرسيده شده بود. شما مي توانيد در ادامه شيوه هاي مصرف کندر را بخوانيد.


شما مي توانيد در ادامه شيوه هاي مصرف کندر را بخوانيد.

کُندُر (Olibanum) گياهي دارويي است از راسته ناترک‌سانان (Sapindales) که از صمغ آن هم به عنوان خوشبو کننده استفاده مي‌شود. صمغ کندر را معمولاً با اسپنددانه مي‌سوزانند.

نام علمي اين گياه Boswellia thurifera يا B. sacra و همچنين B. carterii است. طعم اين عصاره بسيار تلخ است .

نحوه استفاده

آن را کوبيده و هر روز صبح ناشتا يک قاشق مربا خوري از آن‌را در يک استکان آب حل کرده و مصرف کنيد. مي‌توانيد آن را در دهان گذاشته و به صورت آدامس از آن استفاده کنيد، البته در اين حالت کندر کمي تلخ است.

از نظر حکماي طب سنتي کندر گرم و خشک است و از نظر خواص آن معتقدند که خشک‌کننده و قابض و بندآورنده خون است، گازها را تحليل مي‌برد و در تقويتحافظه بسيار موثر است، از خونريزي‌هاي خارجي و خونروي از سينه جلوگيري مي‌کند و اگر با صمغ خورده شود براي رفع بدبويي بيني و تنگي نفس و سرفه مزمن رطوبتي موثر است. همچنين اگر با عسل خورده شود براي رفع فراموشي مفيد است. اگر تا چند روز هر روز 3 گرم آن را در آب بخيسانيد و ناشتا بخوريد براي رفع فراموشي و زيادي بلغم مفيد است.

ناگفته نماند استفاده کندر تا دو هفته مفيد است و استفاده طولاني عوارضي بهمراه دارد

.

منبع: http://www.hidoctor.ir



[ دوشنبه 13 آذر 1396 ] [ 18:15 ] [ درآمد مجازی ]

[ نظرات () ]