عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
![]() |
0 | 409 | safa100 |
![]() |
0 | 428 | safa100 |
![]() |
0 | 389 | safa100 |
![]() |
0 | 435 | safa100 |
![]() |
0 | 449 | safa100 |
![]() |
0 | 664 | admin |
![]() |
0 | 615 | admin |
![]() |
1 | 907 | mohsen4315 |
![]() |
1 | 924 | admin |

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
خواص و فواید درمانی توت فرنگی
آنتی اکسیدان های موجود در توت فرنگی و همچنین پتاسیم بالای درون توت فرنگی باعث کاهش خطر لخته های خون خطرناک در مغز که باعث سکته مغزی می شوند، کمک می نمایند.
توت فرنگی، که به عنوان ملکه میوه ها در آسیا شناخته می شود، میوه ای سرشار از ویتامین ها، مواد مغذی بود و خواص و فواید درمانی زیادی دارد. توت فرنگی میوه ای محبوب بوده و حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان، فیبر و ویتامین می باشد.
این میوه مغذی و پرفایده چربی خوب خون را افزایش داده، فشارخون را پایین می آورد و به شما برای محافظت در برابر سرطان کمک می نماید. این میوه جزو 20 میوه پر از آنتی اکسیدان بوده و منبعی خوب برای تامین پتاسیم و کلسیم می باشد. فقط 8 عدد توت فرنگی، ویتامین C ای بیشتر از 1 پرتقال دارند. در ادامه به بررسی خواص و فواید این میوه خوشمزه و پرطرفدار می پردازیم.
مصرف توت فرنگی چه خاصیت و فایده درمانی دارد؟
مصرف انواع میوه ها و سبزیجات، از جمله توت فرنگی فوایدی بی پایان در پی دارد. با خوردن خوراکی های گیاهی، خطر بیماری های قلبی، دیابت و سرطان کاهش می یابد. همچنین مصرف مقادیر بالای میوه و سبزیجات برای سلامت پوست و مو، افزایش انرژی و کاهش وزن مفید می باشد.
بیماری قلبی و توت فرنگی - مصرف منظم آنتوسیانین نوعی فلانوئید که در خانواده توت ها موجود است، خطر حمله قلبی را تا 32 درصد در زنان جوان و میانسال کاهش میدهد. همچنین کوئرستین، نوعی دیگری فلانوئید که در توت فرنگی موجود است، یک ضدالتهاب طبیعی بوده و تصلب شریان را کاهش داده و در تحقیقاتی که برروی حیوان ها انجام شد، آسیب ناشی از کلسترول بد خون (LDL) را کاهش داد.
همچنین ممکن است کوئرستین خواص ضدسرطانی نیز داشته باشد، با اینحال تحقیق بیشتری در اینباره لازم می باشد. نتنها پتاسیم و فیبر موجود در توت فرنگی برای قلب مفید است، بلکه تحقیقات نشان داده است که توت فرنگی باعث کاهش نوعی آمینواسید که به لایه داخلی رگ ها آسیب می رساند، می شود.
سکته مغزی و توت فرنگی - آنتی اکسیدان های موجود در توت فرنگی و همچنین پتاسیم بالای درون توت فرنگی باعث کاهش خطر لخته های خون خطرناک در مغز که باعث سکته مغزی می شوند، کمک می نمایند.
سرطان و توت فرنگی - همانطور که در بالا گفته شد، توت فرنگی حاوی آنتی اکسیدان هایی بوده که در برابر رادیکال های آزاد عمل کرده، رشد سلول های سرطانی را مهار کرده و باعث کاهش التهاب بدن می شود.
فشارخون و توت فرنگی – بدلیل پتاسیم بالا در توت فرنگی، این میوه پرطرفدار برای افرادیکه دچار فشارخون بالا هستند، توصیه می شود. پتاسیم به خنثی کردن اثر سدیم در بدن کمک می نماید. مصرف کم پتاسیم همانقدر برای فشارخون بالا بداست که مصرف بالای سدیم برای فشارخون بالا بد می باشد.
یبوست و توت فرنگی - مصرف خوراکی هاییکه پر از فیبر و آب هستند به کاهش یبوست و اجابت مزاج راحت کمک می نمایند.
دیابت و توت فرنگی – توت فرنگی قندی پایین و میزان فیبری بالا
داشته و هردو این فاکتور ها به حفظ تعادل قندخون کمک می نماید. توت فرنگی
یکی از خوراکی های مناسب برای افراد دیابتی می باشد. تحقیقات نشان می دهد
که خوردن 37 توت فرنگی در روز می تواند بطرز چشم گیری عوارض دیابت همچون
نارسایی کلیه و نوروپاتی محیطی را کاهش دهد.
بارداری و توت فرنگی – دریافت میزان کافی اسید فولیک برای زنان
باردار لازم می باشد و توت فرنگی حاوی مقادیر مناسبی فولیک اسید است.
افسردگی و توت فرنگی – فولیک اسید موجود در توت فرنگی برای افسردگی نیز می تواند مفید باشد.
حافظه کوتاه مدت و توت فرنگی – مواد موجود در توت فرنگی نشان داده اند که می توانند باعث بهبود حافظه کوتاه مدت شوند.
خطرات و احتیاط ها در مصرف توت فرنگی
توت فرنگی یکی از میوه هایی است که مقادیر زیادی سم و آفت کش برروی آن استفاده می شود. برای اطمینان از سالم بودن میوه ای که میخورید از انواع ارگانیک آن استفاده نمایید. اگر قادر به خرید محصولات ارگانیک نیستید، مصرف توت فرنگی را ترک نکنید چراکه هنوز هم خاصیتی بسیار بیشتر از خطراتش در پی دارد.
بتابلاکر ها، داروهایی هستند که برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی عموما تجویز شده و باعث بالا رفتن سطح پتاسیم خون می شوند. میوه ها و خوراکی های حاوی پتاسیم زیاد میبایست به اندازه و مناسب مصرف شوند. مصرف مقادیر بالای پتاسیم می تواند برای افرادیکه کلیه شان بخوبی عمل نمی کند، مضر باشد.
منبع: سایت پزشکی و مجله سلامتی راستنیه
خواص کره بادام زمینی
فایده مهم کره بادام زمینی این است که از چربی سالم بوجود آمده است. کره بادام زمینی حاوی چربی های اشباع نشده، مواد مغذی است که به کاهش سطوح کلسترول مضر و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی کمک میکند. روغن بادام زمینی ترکیبات موجود در کره در بادام زمینی از تنگ شدن عروق پیشگیری میکند.
تامین مواد معدنی و آمینو اسیدها و چربی های غیر اشباع و ویتامین ها یکی از دغدغه های ورزشکاران به ویژه رشته پر طرفدار پرورش اندام میباشد.
گنجاندن روزانه یک قاشق غذاخوری کره بادام زمینی در رژیم غذایی بسیاری از نیاز های فوق را تامین کرده و یک میان وعده لذیذ و سرشار از سلامتی برای شما به ارمغان می آورد
کره ی بادام زمینی تقریبا همان خواصی را دارا است که بادام زمینی دارد. بادام زمینی، از نظر غنای پروتئینی، زیر گروه حبوباتی مثل، نخود، عدس و لوبیا می باشد و از این نظر می توان گفت جزو آجیل ها نیست.
بادام زمینی دارای پروتئین با کیفیت عالی می باشد. در بین آجیل ها، بیشتر چربی های موجود در بادام زمینی، از نوع غیر اشباع و خوب می باشند. (85 درصد)
بادام زمینی، دارای مقدار قابل توجهی ویتامین B3 می باشد. ویتامین B3 باعث افزایش کلسترول خوب( HDL) می شود، فرایند پیری را به تعویق می اندازد و همچنین از بیماری آلزایمر جلوگیری می کند. کره بادام زمینی منبع ویتامینB6- اسید فولیک- فسفر- منیزیم- روی و پتاسیم است و نیز منبع بسیار خوب و عالی نیاسین می باشد.
ویتامین E نیز در بادام زمینی وجود دارد.
بادام زمینی دارای آنتی اکسیدان نیز می باشد. پس سلول را از خرابی و نابودی محافظت می کند، سیستم ایمنی را تقویت می کند.
منیزیم موجود در بادام زمینی، گرفتگی عضلانی را دور می کند.
بادام زمینی دارای فولات نیز می باشد. فولات از کم خونی، رنگ پریدگی و ضعف جلوگیری می کند.
بادام زمینی حاوی پتاسیم می باشد. پتاسیم موجب تنظیم فشار خون و تنظیم ضربان قلب می شود و از گرفتگی عضلانی و ادم جلوگیری می کند.
فسفر در بادام زمینی وجود دارد که جلوی ضعف و خستگی را می گیرد.
چربی موجود در بادام زمینی و کره آن:
-چربی غیر اشباع پلی (چربی خوب)
-چربی اشباع ( چربی بد)
-چربی غیر اشباع مونو (چربی خوب)
*۸۵ درصد چربی بادام
زمینی، چربی غیر اشباع (خوب) است. (۵۰ درصد
چربی های غیراشباع مونو و ۳۵ درصد
چربی های غیراشباع پلی ) * چربی های غیراشباع،
کلسترول خون را پائین می آورند و از این طریق در سلامت قلب مؤثرند.
*۱۵ درصد
چربی بادام زمینی و کره آن، چربی اشباع ( بد) است. یزان این چربی در مقابل ۸۵ درصد چربی خوب ناچیز است.
*
بادام زمینی و کره آن، چربی های ترانس ندارند.
*چربی های اشباع و ترانس، هر دو باعث افزایش کلسترول خون می
شوند.
*بادام زمینی و کره آن کلسترول ندارند.
فواید بادام زمینی
۱ - بادام
زمینی موجب گشاد شدن رگ های بدن و تسهیل جریان خون می شود و از لخته شدن خون و
سکته مغزی جلوگیری می کند.
۲- یک رژیم دارای بادام زمینی، به
خاطر افزایش منیزیم، فولات، فیبر، مس و ویتامین
E ، خطر بیماری قلبی را کم می کند. مصرف ۲۸ گرم بادام زمینی در روز،
موجب کاهش بیماری قلبی می گردد. برای جلوگیری از بیماری قلبی، حداقل ۱ مشت بادام زمینی و
دیگر آجیل ها یا ۲ قاشق غذاخوری کره
بادام زمینی را ۴ بار در
هفته میل کنید.
۳ - اگر ۲۸ گرم بادام زمینی، آجیل و یا کره بادام زمینی در هفته میل
کنید، ۲۵درصد خطر پیشرفت
سنگ کیسه صفرا را کم کرده اید.
۴ - بادام زمینی را ۲ بار یا بیشتر در هفته مصرف کنید. ثابت شده است زنانی که از این امر پیروی می کنند، تا ۸۵ درصد سرطان روده بزرگ را از خود دور کرده اند و به همین ترتیب مردان تا ۲۷ درصد این سرطان را کاهش داده اند.
۵- میوه نارس آن، ترشح شیر را زیاد می کند.
۶- روغن
بادام زمینی، ملین و رفع کننده یبوست می باشد.
۷- بادام زمینی از نظر خواص، شبیه
روغن زیتون می باشد.
هشدار:
بسیاری از افراد به بادام زمینی حساسیت دارند. معمولا آلرژی افراد به بادام زمینی، در دوران کودکی ظاهر می شود.
اولین نشانه های آلرژی به بادام زمینی به صورت آبریزش بینی یا خارش پوست در قسمت هایی از بدن می باشد. نشانه های بعدی شامل: تهوع، استفراغ، اسهال، ناراحتی شکمی، سوزش زبان، سختی تنفس ، گلودرد یا درد در دیگر نواحی بدن، افت ناگهانی فشار خون، سرگیجه و در نهایت بیهوشی است.
منبع: http://www.hidoctor.ir
خواص درمانی شير شتر
تاثيرات شگفت انگيز وخواص درمانی شير شتر آنچنان قوی وآشکار است که در برخی کشورها انواع کلينيکهای تخصصی برای درمان انواع بيماريها با شيرشتر تاسيس شده است.
به گزارش مشرق، شير شتر گرم و يا سرد آن نسبت به گاو و گوسفند خوشمزهتر میباشد و چربی آن نيز سبکتر است.
شير شتر برای درمان بيماريهای کبد و کم خونی و سل و بيماريهای هنگام پيری و شکنندگی استخوانها و نرمی استخوان در کودکان و برای درمان سرماخوردگی، تب و آنفلوآنزا و همچنين درمان هپاتيت ب مفيد است.
شير شتر همچنين در درمان بيماريهای تنفسی از جمله سل و آسم بيماريهای معده وروده بزرگ و اختلالات گوارشی و کاهش قند و فشار خون و تنظيم ضربان قلب و تنفس و گرمازدگی مفيد میباشد.
با توجه به تحقيقاتی که اخيرا درباره مصرف شير شتر برای
مادران باردار انجام دادند متوجه شدند که مصرف شير شتر برای نوزاد و مادر مفيد
و در سلامتی آنها موثر است.
شير شتر به صورت خام و به صورت محصولات تخميری برای درمان زخم
معده، بینظمیهای بدن، اسهال ،يبوست و زخم ها موثراست.
همچنين درمان بيماریهای سخت معدهای هم با
استفاده از شير شتر گزارش شده است.
بيماران دارای هپاتيت نيز بعد از خوردن شير شتر عملکرد بدنشان
بهبود پيدا میکند.
درکشورهای آفريقايی (مصر، سودان، کنيا و سومالی) اين
اعتقاد در بين شتربانان وجود دارد که مردانی که شير شتر مینوشند، قوی
تر، تنومندتر و سريعتر هستند.
محققان از شير شتر برای درمان بيماران مبتلا به ايدز هم درسطح
دنيا استفاده کرده وبه پيشرفتهای خوبی هم دست يافتهاند.
استفاده از شير شتر 70 تا 80 درصد از ويتامينها و پروتئينهای مورد نياز بدن را تامين مینمايد.
تحقيقات نشان ميدهد که ويتامين شير شتر 3 برابر شير گاو است.
شير شتر بدليل اينکه حاوی مقادير بالای ويتامين ث میباشد در پيشگيری و درمان بيماريیهای دهان و دندان و همچنين محافظت از لثهها و تقويت دندان بسيار مفيد میباشد.
برخی پژوهشها و بررسیها نشان میدهد که چربیها و مواد موجود در شير شتر نسبت شيرها راحترها و سريعتر هضم و جذب میشود.
اخيرا پروتئيني در شير شتر کشف شده است که عملکرد آن همانند انسولين می باشد و در درمان بيماری ديابت بسيار مفيد وکار ساز است.
شير شتر مي تواند حداقل پروتئين های ضروری روزانه انسان مخصوصا اسيد های آمينه را تامين کند.
چون نيازهای انسان در محيط های گرم و خشک بر پايه
کالری کمتری است و پروتئين وآب نقش مهمی دارند، مقادير کمی شير شتر می
تواند نياز انسان را در اين مناطق تامين کند.
شير شتر آنچنان منبع سرشاری ازماده معدنی بنام آهن است که برخی
معتقدند مصرف مناسب و مداوم آن انسان را از هر نوع شيری بي نياز می کند حتی
نوزادان را از شير مادر.
طبق تحقيقات شير شتر 10 برابر شير گاو؛ عنصر آهن و کلسيم دارد.
شير شتر سرشار از اسيدهای مهمی بنام اسيد آمينه است ، مانند والين و متيونين و ليزين و آرژنين و فنيل آلانين.همچنين شير شتر دارای مقادير نسبتا بالای آلبومين و گلوبولين نيز می باشد.
نکته بسيار عجيب و جالب درباره شيرشتر اين است که اين ماده گرانبها قادر است بدون استفاده از لوازم امروزی کيفيت خود را در دمای 4 درجه سانتيگراد بمدت 12 روز ودر دمای معمولی اتاق بمدت 48 ساعت و حتی بيشتر حفظ نمايد.
اين درصورتي است که بطور مثال شير گاو در دمای عادی
اتاق ظرف 12 ساعت ترش مي شود ،که علت آن مربوط می شود به اينکه سرعت تخمير قند لاکتوز در شير شتر
بسيار کم است و از طرفی ناگفته نماند که افزايش ميزان اسيديته در شير شتر
آرام و به کندی است.
تحقيقات نشان می دهد که شير شتر بخاطر وجود برخی
مواد ازجمله انواع پروتئينها مانند پروتئين کازئين؛ در برابرسموم، باکتری ها، قارچ
ها، و بسياری از خطرات احتمالی آنها بويژه برای نوزادان مقاوم و سبب مصونيت
در برابر آنها می شود.
لازم به ذکر است خراسان جنوبی دومين استان کشور
در زمینه تولید و پرورش شتر است و هم اکنون تعداد 29 هزار و 400 نفر شتر در استان
پرورش داده می شود.
منبع: http://www.mashreghnews.ir